London Baby!!

Hello guys! 

Var bara typ en vecka sen jag kom hem men känns som längre haha! Har haft fullt upp och knappt varit  hemma och har inte orkat ta tag i att blogga hehe. Men nu kommer det en recap på en heeeelt fantastisk helg med bästa Piff ❤️

Vi landade redan 08.15 i London så vi hade verkligen hela dagen på fredagen, så nice! Denna resan har handlat om mat, fest och shopping, Love it! 

Såklart det ska börjas tidigt haha. Fast klockan var 06 på morgonen handlade vi lite inför resan ;) Här postar Cindy med sure fisk efter frukosten på Joe and The juice! (Standard)

Vi bodde precis vid Hyde park, vid Lancaster gate :) Detta är hotellet och det var så nice! Det enda negativa var vattenkranen men det är oftast dåligt i London hehe.

Vi blev till och med uppgraderade till ett deluxe rum, hur nice?? Perfekt stort och mysigt :)

Fräscht var det också :) 

Vi var rätt (!) Så hungriga efter vi checkat in på hotellet så vi åkte till Notting Hill för att äta på Granger & company. Det är ganska så populärt så var en liten kö men vi kom ändå in relativt snabbt, så skönt! 
Och detta beställde vi! Sjukt gott och deras ricotta pancakes var too die for! Första gången jag åt en acai Bowl också :) 

Är så himla mysigt att strosa runt i Notting hill, trots regn! Fredagen hade en del  regn men annars hade vi tur med det :) 


<3

Vi åkte sen till Hammersmith för att shoppaaa! Blev en del som ni ser hehe. Var nog på primark i typ 3 h, men det är ju standard :)

Vi åkte sen till tottingham Court road för att äta på shake shack, alltså bästa!! Äääälskar deras burgare, pommes och shakes. Muums.

Hehe... well jag är när jag vill ;) Vi var hem om för att byta om snabbt för att sen ta oss vidare!

Vi slutade upp på sushi samba för att njuta av utsikten/sällskapet och sjukt goda drinkar! 

Det är så sjukt fint där!

Glada tjejer!



Utsikten är det inget att klaga på heller!
Vi var väl hemma runt halv tre eller något så var ändå en tidig natt, men vi hade varit upp i 24 h haha. Och den energin behövdes till kvällen efter hehe!  











Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0