Strong, Independant Women

Hey guys!

Imorse vaknade vi utvilade, gjorde smoothies och åt en mysig frukost! Sedan tog vi oss in till gamla stan och mötte upp Lushani och Yasmine!

Vi gick till ett indiskt ställe "hurry curry" och åt lunch, mums! Sedan gick vi på systemet, mataffären och kl.18 mötte vi upp Frida på centralen. Åååh, så kul att ses igen!! <3 I've missed her. 

Vi åkte hem och där väntade Cissi, Isabelle och Johanna. Så kul att träffa dem igen också, vilka girls!! Det blev hemmagjord pizza, so yummie. Sedan bakade jag med hjälp av Isabelle kanelbullar. Alltså, de blev så goda och fina *skryt* ;) 

Sen så har vi flesta gemensamt när det kommer till studier och vad vi inriktar oss på. Coco kommer in i ett samtal när vi pratar om kriser i världen och säger: "Det är det här jag älskar med er, det är såna här vänner jag vill ha! Som inte bara pratar om nagellack utan om seriösa grejer också" (fast på engelska då Lushani är här hihi). Såklart pratar vi om nagellack och sånt också ;) 

Och det är såå sant, jag omger mig helst med såna som är passionerade inom vissa ämnen etc och kan föra en diskussion/konversation. I love my friends!! 

Vid elva gick Isabelle, Cissi och Johanna hem. Vi tre andra tjejer sover här hos Coco ikväll, så nu är vi i sängen. Måste sova nu, tidig dag imorgon. Tänk er, nyårsafton imorgon iih!! 



Du är bäst. 


Tikka masala med någon mango dryck, muuums!

Så mysig inredning!

Babes!

<3



Vilka tjejer!! <3 Kul att Lushani fick träffa dem också, she likes them a lot! 

Alltså kolla så fina (och goda) de blev!


Haha, bra tagning på fotot Evelina. 

RSS 2.0