Gotta get down on Friday

Good morning guys!

Scratch that, är halvt död. I'll take it from the beginning!

Igår jobbade jag med Sam, han smälter mitt hjärta litegrann. Fraser som "Evelina, you and me are a great team!" Etc. Är det bästa under min dag. Efter jobbet duschade jag och gjorde mig i ordning för att kunna gå ut efter kvälls-jobbet!

4-8 var jag med Lydia, vi om-möblerade hennes musik-rum och kollade på en dokumentär om "the royal family" när vi åt. Hade pannkakor till efterrätt, mums. Åkte iallafall direkt efter jobbet, mötte upp Coco vid en tunnelbanestation. En himla tur att vi ens hittade varandra, har ju aldrig täckning nere i stationen.. 

Vi åkte till shoreditch för att gå på cargo, vi mötte upp Malin och Johanna som redan gått in! Hängde av oss och köpte varsin drink. Vi träffade några vi kände och hängde med de mesta delen av tiden! Hade såååå kul och musiken är som sagt bäst där, Gud vad vi dansade!! 

Träffade också några svenskar och norskar (som jag ville slå efter ett tag haha) och massor av annat roligt folk. Vid halv tre ville vi ha mat och jag och en kompis gick och köpte bagels med cream cheese, såå gott! En ynka pund för det också?! 

När det var dags för mig att ta mig hem så var klockan lite efter 3 tror jag. Vägarna var avstängda och jag var tvungen att ta tre bussar till shephards Bush och där gav jag upp. Tog taxi sista biten ända hem (bara 13 pund, woop) och halv sex låg jag i min underbara säng. Well, iallafall för 3 timmar. Sen var det dags att gå upp och jobba. Är döööd... Haha. Och så ska jag orka gå ut ikväll? Får ta en lång power-nap efter jobbet! Sitter och väntar på att Lydia ska sluta sin första lektion för att sen käka lunch, I'm hungryyyy.

PS. Förlåt för ett långt inlägg hehe.

Älskar att de har lite ljusshower, konfetti från taket och en "kall-blåsare" haha.





Ååh. Puss!

Det blev lite "50 shades of grey" med min husband. Vi gifte oss förra gången vi sågs, japp. Väldigt officiellt. Haha, han är en av de skönaste människorna! Kan dock aldrig vara seriös med honom. En galen italienare! 


Jag verkar gilla att ha ett bälte runt halsen?? Haha

Trött och sliten. Så värt det dock!!
RSS 2.0