She is here!!

Holaa!

Igår så kl.11 var jag på centralen för att möta upp.. Lisaa!! Hon är på roadtrip med några vänner och de kom över till Malmö över dagen från Köpenhamn, Gaah så himla kul!

Senaste gången vi sågs var i london, 1,5 år sen.. Shit. Så himla kul att ses igen och få prata ikapp (trots att vi skypar regelbundet hihi). Jag visade runt dem i Malmö, vi åt och åt lite till hehe. Det spö regnade när de kom så perfekt för klassiska svenska fikan, de alla älskade kanelbullar :) (Samt Malmös bästa falafel från jalla jalla var en hit!) 

Visade turning torso, alla små torg, Malmöhus slott och lite smått och gott. Avslutade med buffén vi gick till på Lizettes födelsedag! De älskade det hehe. De alla är från Tyskland och hade aldrig varit i Sverige (förutom Lisa, fast i Stockholm) så jag lyckades att få dem att älska Sweeeeden. En av dem badade förresten i havet. Daaamn! So cold. 

Hade en helt underbar dag med dessa peeps (grabbarna var sjukt roliga) och bäst av allt var att jag fick hänga med Lisa i några värdefulla timmar <3 Som jag har saknat henne. Robban hämtade upp mig vid 19 tiden och vi åkte hem till Lizette för att hämta lite grejer jag har fått av hennes föräldrar samt ta ner hennes tv som ska stå hos honom :) 

Vi var inte hemma förrän vid 21.30, så vi köpte med oss mat hem och kollade på daredevil :) Så mycket han gör för mig den där killen, han är bäst. 

Efter att vi gick förbi st.petri kyrkan (Malmös äldsta byggnad, Google is the shit hehe) så stannade vi för fika. Jag tog kardemummabulle så de kunde smaka det också ;)

Min fina, fina vän <3 Vi gick in i två köpcentrum så hon fick shoppa lite samt bli torra hehe.

The gaaang!

Jag tar bild på dem medan de tar på mig haha. En av killarna har bilder på oss alla, ska få dem när de kommit hem! Lägger upp dem då :)

Blåsigt men solen kom äntligen fram!!

De älskade bron och att man kunde se Danmark :)

Sol i ögonen är inte smickrande..

Så vi vände oss haha ;)

Time for a dip! 
RSS 2.0