Walking in a winter wonderland (no snow tough)

Hejhej bloggen!

(Kunde inte publicera igår så det är skrivet igår) Idag åkte jag och Lydia som sagt till winter wonderland. Hon har aldrig varit där vilket förvånade mig, så dags för henne att åka dit. Tog tunnelbanan dit och Gud vad folk! Både där och i hyde park. Tänkte inte på att alla turister säkert är här nu i mellandagarna :) Men därinne var det ändå okej med folk.

Vi började med att äta varsin hamburgare, we were starving! Sen åkte vi första karusellen. Den som går runt, runt på marken, så kul!! Plus, de gav riktigt bra med snurr, yippie.

Sen åkte vi nästa. En sjukt stor berg och dalbana!! I kön fick man göra lite små saker, som att gå på stenar i vatten, gå på rullande band mm. Lite kul att de lagt till sånt! Karusellen var riktigt kul (det tycker jag om de flesta haha) och den var lång, stort plus!

Nästa vi åkte var fritt fall eller mer som uppskjutet då man åker upp och ner flera gånger. Den är sååå skön och Jag älskar utsikten :) Lydia skrek som in i och var livrädd för hon trodde inte det skulle vara så högt upp. Haha söt! 

Jag älskar att skrika/skratta under karuseller och gillar inte när man inte rör en min. Så Lydia var en bra partner i karusellen haha. Sedan var det dags för churros doppade i chokad! Första gången Lydia åt det och hon älskade det. Det är så mysigt att bara strosa runt där.

Dags för sista karusellen för dagen. En berg och dalbana som man hänger i, också väldigt kul men den andra var bättre! Vi tog sen bussen hem, där en otroligt sur/rasistisk man åkte, blev så arg..

Aja, Väl hemma låg vi bara på soffan och kollade på film. Det blev 'never been kissed', den var bra!! Märkte att jag börjar bli gammal och 'tål' nog inte att åka lika mycket då jag hade världens huvudvärk och mådde illa ett bra tag, buhuu, jag som älskar karuseller!

Vi avslutade med ett avsnitt av Holby city och sen gick jag upp och duschade/packade inför morgondagen. Ska bli så kul att träffa tjejerna igen och fira in nya året. Hoppas ni får ett jättebra nyår och så hörs vi nästa år! Shit vad tiden går fort. Puss och kram







Den som man hängde i.


Haha dör av denna bilden!! *Flera Smileysar som gråter av skratt*
RSS 2.0